Elise, Ella och Emma – en lyckad triathlon

 In Arrangemang, Sällskapet, Tävla

Elise, Ella och Emma. Så hette våra tre stafettlag i söndags när vi ställde upp i Vattenfall World Triathlon Stockholm. Så himla roligt det var! Många skratt och uppmuntrande ord. Från det att vi samlades tills det att vi var klara, tagit en glass och gått hem så var det en direkt kontakt. Vilken härlig energi! Ska bli najs att ses på Bianchi Café på onsdag för en frukost och en massa skönt eftersnack innan jobbet.

Våra tre stafettlag är samlade

Teambuilding deluxe

Jag kom hem från min semester i Spanien i lördags kväll och jag kände tre personer i våra lag innan jag kom till tävlingen i söndags morse. Nu känner jag fem till på ett sätt som jag bara upplevt när man genomfört en fysisk utmaning tillsammans. Det är något speciellt med det. Rekommenderas starkt!

Tävlingen i sig själv var superkul den med. I en stafett finns det tydliga uppgifter för alla i varje lag, simning, cykling och löpning. När vi sågs så avslöjade kläder och utrustning vem som skulle göra vad. Sen är det taktik kring växlingen som Robert hjälpte oss med. Efter det var det bara att göra sin del och hjälpa de andra med sina delar. Kul var det och nästa år ska jag köra olympisk själv hoppas jag. Fast stafetter kommer jag inte vilja sluta med. Vilken upplevelse!

delar av stafettlagen

Vi hade roligt, riktigt roligt och jag tror att vi alla efter i söndags är taggade att köra egna triathlontävlingar och som en klubb stötta varandra. Men! Tror vi också ser fram emot att köra stafetter ihop igen också!

Recent Posts
Comments
  • Lasse
    Svara

    Jag tackar för möjligheten att vara med, det var riktigt kul, lite synd att jag inte kunde stanna till slutet för att se målgången, men det får bli en annan gång.

Leave a Comment

0