Etixx under Saltsjöbaden Triathlon Sprint

 In Arrangemang, Partnerskap, Sällskapet, Tävla

Nu är det klart att Etixx ingår partnerskap med Saltsjöbaden Triathlonsällskap, och därmed stödjer Saltsjöbaden Triathlon Sprint. Etixx levererar ett komplett energi- och kosttillskottsortiment, vilket utvecklats med och för eliten inom konditionsidrott.

För Etixx är samarbetet med Saltsjöbaden Triathlonsällskap strategiskt viktigt då det ger möjlighet att nå ut till elit och hårdsatsande amatörer inom den svenska triathlon-scenen, berättar Anders Rinaldo, Brand Manager på Etixx.

Joachim Cronquist, ordförande i Saltsjöbaden Triathlonsällskap, menar att samarbetet känns mycket intressant, och vi är självklart stolta att Etixx väljer att satsa tillsammans med oss. I viss mening sällar sig Saltsjöbaden Triathlonsällskap nu till en celeber skara individuella extremidrottare och klubbar runt om i världen.

Mest känd för oss triathleter är Frederik Van Lierde (världsmästare Ironman 2013), och möjligen även World Tour-teamet Quick Step. Även längdåkarna Anna Haag och Emil Jönsson använder Etixx.

Utöver att produkterna har innovativa formuleringar för maximalt upptag och effektivitet, är alla produkter garanterat fria från förbjudna substanser. Etixx har belönats med en ”Trusted by Sport”-märkning tack vare detta. Detta senare är otroligt viktigt för Saltsjöbaden Triathlonsällskap eftersom vi vill verka för idrott utan doping.

Well, för oss som tävlar under Saltsjöbaden Triathlon Sprint blir det svårt att skylla mindre bra resultat på dålig sportdryck. Etixx-teamet ansvarar nämligen för uppladdningen vid start samt för vätskestationerna under tävlingen. Dessutom kommer de ta hand om alla i sin ”recovery lounge” vid målgången. Super!

Vi ses väl den 6 juni på startlinjen?

Recent Posts

Leave a Comment

0