Positiv uppståndelse i triathlonsverige

 In Sällskapet, Tävla, Träna
Saltsjöbaden Triathlon 2015 skapar positiv uppståndelse i triathlonsverige

Saltsjöbaden Triathlon 2015 skapar positiv uppståndelse i triathlonsverige. (Foto: Sandugo)

Det verkar som om vi skapat positiv uppståndelse i triathlonsverige när vi annonserade vår nya tävling, Saltsjöbaden Triathlon 2015. Inte minst med tanke på alla trevliga mail, samtal, och Facebook-reaktioner som kommit in.

Kul med tävling, men vad krävs för att arrangera en tävling?

Vad krävs för att arrangera?

För att svara på frågan ”vad som krävs” tog Robert Malmkvist tåget till Linköping förra helgen för att delta i Svenska Triathlonförbundets Arrangörsutbildning. Mattias Sjöberg och Janne Nilsson från förbundet delade med sig av sina värdefulla erfarenheter.

Robert rapporterar att med 11 deltagare från norr till syd i triathlonsverige blev dagen mycket innehållsrik, med en täckande genomgång på alla moment och alla tillstånd som behövs för att genomföra en lyckad tävling.

Slutsats: arbetet inför Saltsjöbaden Triathlon 2015 börjar nu!

Veckans träning

Hoppas att det inte bara är jag som känner av den gångna veckans träning. Det börjar krävas lite mer, eller är det bara jag som är sliten efter lördagens cykelpass!?

Veckan som kommer bygger på samma tema som förra och jag har inte ändrat speciellt mycket. Fullfölj enligt plan, sen är det dags för testvecka efter denna.

Ett par saker om veckan:

  • Marcus lovar ännu en kul backe på tisdag.
  • Om vi har tur får vi ytterligare en simbana på torsdagar.
  • Än mer intelligent actionfilm på lördag.

Ladda ner

[wpdm_file id=15]
Recent Posts

Leave a Comment

0