Repetition inför Stockholm Triathlon

 In Sällskapet

Jag körde en mini-triathlon igår kväll under ledning av Stockholm City Triathlon. En bra repetition inför Vattenfall World Triathlon i Stockholm.

Samling nedanför Sjöhistoriska och indelning i grupper för genomgång av de olika momenten. Bra och entusiastiska ledare svarade och förklarade olika frågor om regler mm.

Joakim Zuhr ur vattnet under repetitionen inför Stockholm Triathlon

Banan var 400m simning, 7,4 km cykel och 2,5 km löpning. Jag värmde upp ordentlig på land innan i-hopp…hade som mål att köra så hårt jag kunde från start.

Repetitionen

Iväg och ledde till första bojen, stimmade något och tappade till 3:a upp ur vattnet. Fick till en bättre T1 än i Halmstad med de nya kardborre-skorna men tappade ändå två placeringar. Cyklingen flöt på bra och jag har vant mig med sittställningen. T2 också bättre i och med nya stretch-snören. Höll 4.30 tempo men jag gick på rött sedan start så det var tungt sista km. Riktigt trött i mål men nöjd. Tror jag var typ 6a i mål.

Bra tillfälle att öva växlingar och jag kommer nog hänga här på tisdagarna till Stockholm Triathlon går av stapeln.

Recent Posts

Leave a Comment

0