Spin of Hope

 In Arrangemang, Cykla

hope-logoDen 23 mars bjöd vi in triathleter och cyklister till vår klubblokal i det öppna biblioteket på Grand Hotel Saltsjöbaden för att genomföra Spin of Hope. Saltsjöbaden Triathlonsällskap bildade därmed en av de 1273 grupper som bidrog till ett insamlingsrekord för Barncancerfonden på drygt 2 600 000 SEK. Över 14 000 personer deltog över hela Sverige, något som gör aktiviteten större än Vasaloppet.

I klubblokalen på Grand Hotel

Tidigt på lördagmorgonen samlades en liten men tapper grupp. Mat är alltid viktigt för att prestera, så samtliga grundade med en stadig hotellfrukost. När det sista kaffet slunkit ner var det dags att ställa i ordning våra cyklar och trainers. Klockan slog hel och vi trampade igång dagens långdistanspass.

Till skillnad från de andra grupperna runt om i landet hade vi en fantastisk utsikt från vår ”spinninglokal”. Solen lyste in genom de enorma panoramafönster som biblioteket har, och det var ganska lätt att drömma sig bort en stund efter ett par timmar.

Spin of Hope - Saltsjöbaden Triathlonsällskap

S.A.L.T. Studio skapar energi

Under dagen anslöt flera deltagare, bland annat körde S.A.L.T. Studio en uppfriskande spinning-klass tillsammans med oss andra. Bra energi som hjälpte de av oss som satt kvar och cyklade att fullfölja dagen.

Saltsjöbaden Triathlonsällskap sänder ett stort tack till alla som bidrog till att genomföra Spin of Hope. Nästa år slår vi på stort, följer du med?

Recent Posts

Leave a Comment

0