Strul med watt under veckans brick-pass

 In Cykla, Sällskapet, Träna

Premiär på nyrenoverade Nishiki:n. I och med bytet av cykel under veckans brick-pass blev visst allt fel i profilen på min Garmin Edge 810. Först strulade kopplingen med mina Vector-pedaler. De ville visst hellre vara ”ihop med” Cronquists dator.

När väl det var löst, insåg jag till min stora bedrövelse att jag antingen var i mitt livs sämsta form, eller så var det något annat som inte funkade. Jag kontrollerade mina pulszoner, de liksom wattzonerna var fabriksinställda!? Va f_n…

En snabb uppdatering av detta, men jag var fortfarande svag, iallafall i watt räknat. Efter mycket bläddrande i 810:an hittade jag att vevarmslängden visst var inställd på 125mm!

Jag rekommenderar starkt att alla tar och gör en extra koll på samtliga inställningar i puls/watt-klockorna/datorerna innan passen.

Brick-pass

brick vecka 10

 

Veckans brick-pass var riktigt kämpigt. Att sitta på trainern är lika mycket träning för psyket som för kroppen. Tur att det fanns saker att pilla med på datorn…jag ser fram emot utomhuspassen på fin-cykeln.

Recent Posts

Leave a Comment

0