Styrelsen

 In Sällskapet

Styrelsen utsågs redan innan sommaren i samband med vårt årsmöte. Så, något sent, kommer här en kort presentation av våra ledamöter.

Styrelsen i Saltsjöbaden Triathlonsällskap

En delmängd av styrelsen radar upp efter lyckat genomförande under Stockholm Triathlon. Joakim Zuhr (tv), Beth Friberg och Klaus Vikström (th)

 

Beth Friberg Först ut är vårt styrelseproffs Beth, som i detta sammanhang axlar rollen som både vice ordförande och sekreterare.

Efter en tid med skador, har nu återigen Beth strukturerad träning på sin agenda. Som start vill hon kunna titulera sig själv löpare. Ett av de roligaste tävlingsminnena är när hon fick en riktigt bra tid på Tour de Mont Blanc. En av anledningarna till att Beth är med i Saltsjöbaden Triathlonsällskap är medlemmarna.

Vi är ett riktigt bra gäng helt enkelt!

Robert Malmkvist Under säsongen 2015 satsar Saltsjöbaden Triathlonsällskap på att etablera tävlingen Saltsjöbaden Sprint. Robert ansvarar för detta strategiska projekt.

Klubbens absolut mest rutinerade triathlonutövare minns med ett leende när han gick i mål på Ironman Hawaii. Leendet byts dock snabbt ut mot en mer allvarlig blick när han också tänker på alla krascher han varit med om på cykeln. Målet för säsongen blir att förbättra tiderna på både simning och löpning. Utmaningen i år blir självklart vår egen tävling!

Jag vill vara med och utveckla en ny klubb i en ny miljö

Joakim Zuhr Medlemsförteckningar, budgetar och medaljer håller vår eminenta finansman och kassör Joakim reda på.

Efter magont under årets upplaga av Ironman Kalmar, har nu Joakim siktet inställt på revansch. Utöver att förbättra sitt löpsteg, kommer självklart Saltsjöbaden Sprint och Kalmar utgöra målbilden för 2015. Joakim har haft en del problem med en fotskada under säsongen, så han är mycket nöjd med att ha genomfört en maraton efter 18 mil på cykeln.

Klubbens gemenskap och den strukturerade träningen ger mig inspiration att utvecklas

Klaus Vikström Ansvarig för ansatsen att bygga en relevant plattform för externa partnerskap är vår affärsman Klaus.

Utom tävlan är Klaus den som är mest dedikerad till att träna alla pass, alla veckor, hela säsongen. Som ett kvitto på sitt engagemang genomförde han Cannes International Triathlon med bravur, dessutom vann han sin åldergrupp under Stockholm triathlon. I år vill han bli än bättre på att simma, så att vågorna under Ironman 70.3 Mallorca inte tar all kraft.

Saltsjöbaden Triathlonsällskap har en go och prestigelös anda där alla får plats

Joachim Cronquist Grundare av, samt primus motor och ordförande i Saltsjöbaden Triathlonsällskap är Joachim.

De flesta galna uppslag och aktiviteter som medlemmarna drabbas av kommer från Joachim. Under kommande säsong är Joachims personliga mål att skapa än mer WOW i svensk triathlon. Saltsjöbaden Triathlon är en utomordentlig utgångspunkt för detta. Ett roligt träningsminne som han har är när han fick sin bästa vän att springa baklänges, nere vid poolen på Playitas, för att motverka krampen i sina ben.

Jag är hyfsat jävig…men de som är med verkar nöjda

Styrelsens arbete

Det formella arbetet sker under styrelsens arbetsår, vilket omfattar tiden från årsmötet till och med näst följande ordinarie årsmöte. När årsmötet inte är samlat är styrelsen Saltsjöbaden Triathlonsällskap beslutande organ och ansvarar för föreningens angelägenheter.

Ytterst svarar ovan kvintett för föreningens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvaratar medlemmarnas intressen.

Recent Posts

Leave a Comment

0