Tack för ett fantastiskt 2013

 In Cykla, Sällskapet, Simma, Springa, Träna
Tack för ett fantastiskt 2013 - Foto Sangudo

Tack för ett fantastiskt 2013 – Foto Sangudo

Nu slår ni säkert in paket, klär granen eller bakar julgodis i väntan på…passen för den sista veckan 2013. Om julafton hade inträffat imorgon måndag, då hade jag slagit in schemat och lagt det under era granar.

Jag vet att det är många ”utanför” som funderar över hur vi tränar. Därför har jag valt att lägga ut veckan som kommer för allmän beskådan. Som alla kan se är det vilovecka, vilket kan anses passande under julveckan. Träna väl!

Tack för ett fantastiskt 2013

Som initiativtagare till vårt lilla sällskap kan jag bara meddela att jag är ytterst stolt över det vi gör. Ur flera perspektiv.

Vi har bevittnat några som aldrig simmat 25 meter frisim i hela sitt liv. Som svärandes kallsupat sig i genom simpassen. Och plötsligt simmar 400 meter! Flera av oss har slagit sitt personbästa på löpningen, med råge! Vi har hets-köpt (nödvändiga?) prylar, ökat verkningsgraden och genomlidit våra första långpass på trainer.

Men, viktigast av allt, det har aldrig varit långt till skratt och genuint peppande. Det är inte tu tal om att alla bidrar till att bygga den positiva känslan som jag drömde om att vi skulle ha.

Om vi fortsätter på samma sätt under resten av säsongen 2014, då är det bara vi själva som sätter gränsen för våra idrottsliga prestationer…

Tack för ett fantastiskt 2013.

Ladda ner

[wpdm_file id=12]
Recent Posts
Comments
  • Fredrik
    Svara

    Vad duktiga ni är! Kommer verkligen stå och heja fram er när jag kan. Gott nytt år och vi ses i spåret under 2014!

Leave a Comment

0