Två veckor kvar till jul

 In Cykla, Sällskapet, Simma, Springa, Träna
Två veckor kvar till jul och det är halt

Två veckor kvar till jul och det är halt. Foto WilzFoto

Testveckan har just tagit slut och jag sitter här och funderar igenom min prestation. Tisdagens Cooper-test missade jag eftersom jag kände mig ”överkörd” av något dagisvirus. Hörde att den tillställningen gick i mörkrets tecken för samtliga. Märkligt att de inte kan sätta på ljuset när vi ska springa i vänstervarv!?

Piggnade till och mös på under torsdagens simtest. Jag fick förvånansvärt nog samma resultat som förra testet. Rent krasst har jag simmat för få pass för att kunna uppvisa någon förbättring. Så frågan är om jag helt enkelt är så usel som simmare att det inte spelar någon roll om jag är i form eller knappt överlevande.

Lördagens tröskeltest på cykeln kände jag mig återigen motiverad för, och som vanligt bluddrande nervös eftersom det brukar göra rätt ont. Lyckades dock pressa upp tröskeleffekten med ett par watt, så jag är nöjd.

Två veckor kvar

Nu är det sista vändan innan jul, låt oss därför varva lagom många julbord med lagom många träningspass. Veckans schema bjuder som vanligt på en hel buffé av det senare. Och, jag har lagt till ett par karaktärsdanande inslag som möjligen kan stävja all snaps och sill. Tänker inte berätta vilka, det är bättre att ni upplever dessa.

Som jag sagt tidigare, det är bättre att ni kör fler och något kortare pass, än få och långa pass.

En annan sak, nu när det blivit kallt och isigt, fundera igenom klädsel och skodon inför löppassen. Se till att ni inte skadar er pga ni halkar.

Ny medlem

Låt oss alla hälsa vår nya medlem – Stefan Sundblom – välkommen.

Stefan kämpade tappert på med oss (få) som deltog i lördags. En seg jäkel som definitivt kommer ge oss alla en match under den kommande säsongen. Bäst av allt, Stefan är full av energi och ”gillar allt” (oklart om det är bra, men han kommer troligtvis vara en otrogen triathlet…skidor, ishockey, and what not).

Hur som, se till att han snabbt kommer med i gemenskapen!

BAS 1 vecka 50

[wpdm_file id=10]
Recent Posts

Leave a Comment

0