Vart tog Pelatonen vägen?

 In Cykla, Träna

Zuhr med Fredrikshof Lidingö

Eftersom min fot fortfarande knakar oroväckande, valde jag att stå över tisdagens löppass för att istället nöta lite extra på cykeln. Sagt och gjort, i regi av Fredrikshofs Lidingö-sektion fick jag mig en riktig genomkörare.

Samling Maltes

Samling sker som vanligt klockan 17.50 utanför Maltes Cykel på Lidingö. Normalt brukar det dyka upp ett 20-tal cyklister i alla erfarenhetsgrader som sedan delas in i olika fartgrupper. Dagen till ära hade vi på förhand hört att det skulle bli en ny, spännande och mer utmanade grupp som skulle träna mer tävlingslikt (à la Valhall). Dessutom utlovades en premiärtur på den nya unika banan.

Pelatonen

Gruppen gick under namnet Pelaton (klunga) och vi hade höga förhoppningar.  Tyvärr vad vi bara en handfull deltagare varav en tredjedel körde MTB och övriga var starkt desarmerade med stor spridning av erfarenhet och fartvilja.
Vi bildad hur som en fartgrupp på 10 man och körde lagtempo tur och retur Elfvik, och ett antal frifarts-backar på ön. Trötta blev vi men tyvärr snuvade på vår Pelaton-premiär.

Trevlig kväll var det i vilket fall.

 

Recent Posts

Leave a Comment

0